Klantenbeoordelingen

Behandelingen

Martin | 12-07-2017
Vroeger had ik altijd spierpijn, heb diverse therapieën gehad, maar niets hielp, totdat ik op aanraden van een vriend bij On. Ik ben er naar toegegaan met de verwachting baat het niet dan schaadt het niet. Deze verwachting is meer dan overtroffen. On is zeer toegewijd en deskundig. Zonder te vertellen wat de problemen zijn weet de pijnlijke plekken in het lichaam heel snel op te sporen. Door hard te werken met haar handen, nu ben ik al een half jaar zonder pijn, en ga ik 1 x in de 14 dagen naar haar toe. Geweldig wat een fijn gevoel, zonder pijn. In de winkel is mooi schoon en opgeruimd en de massage wordt in een relaxte sfeer met bijpassende muziek gegeven. Dank On voor deze bijzondere ervaring.
– – – – – –
Ernst | 16-02-2017
Ik ging jaren naar therapeuten en uiteindelijk kwam ik via via bij jou terecht. Ik weet niet wat ze precies met mij hebt gedaan maar al na een 2 behandelingen voelde ik mij anders. Dit heb ik niet eerder ervaren en ik ben na al die jaren eindelijk voel me niet meer somber en ik weet wat ik wil. Dankjewel On!
– – – – – –
Willemijn | 21-10-2016
Fantastisch deze prettige, maar ook zeer kundige massage! Alle pijn in de spieren, ook diepgewortelde weet On te vinden. Zeer de moeite waard, ik kan het iedereen aanbevelen!
– – – – – –
Silvia | 02-10-2016
Heb een afspraak gemaakt i.v.m. pijn in m’n nek. On liet me meteen voelen door welke spieren die pijn werd veroorzaakt en ik krijg nu een aantal behandelingen. Ze heeft me oefeningen gegeven om thuis te doen en ik merk al dat ’t werkt.
– – – – – –
Niles | 16-06-2016
Een korte massage, om uit te proberen. Zeer prettige ervaring, mooie salon, On gaat kundig te werk. Meteen een volgende afspraak gemaakt. Aanrader!
– – – – – –
Koopmans | 09-06-2016
Nu 5 keer bij bodhi boom geweest en ze weet precies de juiste “plek”te raken, geen hoofdpijn meer en je zit veel beter in je vel. Top masseuse mijn complimenten! Een aanrader voor iedereen die is lekker wil ontspannen.
– – – – – –
Rie | 26-05-2016
Vanmiddag ben ik voor de zevende keer bij On geweest. Wat een geweldige masseuse is zij. Zij voelt precies waar de pijnlijke spieren zich bevinden. On, ik vind je geweldig!!! Een aanrader!
– – – – – –
Ank Worst | 04-05-2016
Goede massage en een goed resultaat. Na 2 behandelingen klachten vrij.
– – – – – –
Alice | 13-01-2016
Na een hectische periode voelde deze ontspanningsmassage aan al een weldaad. Een geweldige vakvrouw.
– – – – – –
Sonja | 06-12-2015
De zenuwdrukpunten werden gevonden en op een goede manier gemasseerd ( niet te zacht of te hard). Her uurtje ging veel te snel. Voelde me als herboren. Daarna nog een heerlijke thee met snack. Zeer aan te raden.
– – – – – –
Daniela | 27-11-2015
Echt een aanrader! Staat bij mij maandelijks op de agenda!
– – – – – –
Ria | 14-11-2015
Sfeervolle salon, rustige muziek. Goede massage, met aandacht gegeven. Een aanrader voor ontspanning, voor het verdrijven van vermoeidheid en het verminderen van spierpijn. Ontdek het zelf!
– – – – – –
Eva | 16-10-2015
Wat een fijne massage:) Met zoveel liefde, zorg en aandacht:) Echt een aanrader!
– – – – – –
Ruud | 12-10-2015
Had al weken last van rug en nek en ben net een uur lang behandeld. De vastzittende spieren die hier de oorzaak van bleken te zijn werden snel opgespoord en losgemaakt. Ik liep relaxed de salon weer uit en heb oefeningen meegekregen om ze los te houden. Hele gastvrije salon, echt een aanrader!
– – – – – –
Valerie | 26-09-2015
Professioneel, gastvrij en een authentieke sfeer. Je waant je in Thailand. Kon op dezelfde dag nog terecht en m’n nek zat na het bezoek niet meer vast. Daarna ook nog een aantal tips voor m’n volgende reis gehad naar Thailand. Twijfel niet, dit is een aanrader!
– – – – – –
Bauke | 06-09-2015
Absoluut een aanwinst voor de Heuvelrug. Maar wat mij betreft ook beter dan de massages die ik in Utrecht en Amersfoort heb gehad. Een nette sfeervolle salon en bovendien neemt On haar werk zeer serieus.
– – – – – –
Janna Z. | 28-08-2015
Wat een GEWELDIGE ervaring was dat! Heb heerlijk genoten van de zwangerschaps massage! Mijn vriendin heeft ook erg kunnen genieten van haar massage en wij hebben besloten om snel terug te komen! Zeer fijn personeel en je voelt dat het door echte professionals uitgevoerd word! het was voor ons even een stukje rijden maar nu weet ik waar iedereen het over heeft en het is zeker een aanrader, tot snel!
– – – – – –
Melanie | 26-08-2015
Heb net een heerlijke ontspannen Thaise massage gehad. Heel vriendelijk ontvangen, zeer goede service en professionele dames. Ik kan het iedereen aanraden! Mijn lichaam is heerlijk ontspannen.
– – – – – –
Willemijn | 20-08-2015
Had gereserveerd voor een uur, heb nog nooit zo’n goede massage gehad, heerlijk en geen last meer van mijn schouder!

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?

BEL DAN ONS DIRECT

+31 (0) 6 11 31 39 31